Heilige Tibetaanse skin art

Lama Tashi Norbu's heilige Tibetaanse skin art zullen uw persoonlijke boeddhistische beschermende Boeddha zijn, Boeddha's en vrouwelijke bodhisatva's (Boeddha's) of Tibetaanse heilige symbolen die worden gemaakt.

Op basis van geboortedatum; dag, maand, jaar van geboorte wordt de horoscoop uitgelezen.

Tijdens het proces van het maken van de skin art  worden specifieke Tibetaanse gebeden uitgevoerd door Lama Tashi om het beeld te versterken en een karmische band te creëren. Dit proces wordt uitgevoerd zodat de persoonlijke Boeddha in vele levens voor je ziel zal zorgen. 

Tibetaanse heilige skin art kunnen ook afbeeldingen op de huid weergeven van gekozen Tibetaanse motieven, betekenisvolle symbolen, patronen en boeddhistische legendarische afbeeldingen om je in het leven te vergezellen en je te verbinden met een facsinerende spirituele werld! Op een ongebruikelijke, heilige manier maak ik je skin art  met rituelen. En de skin art zal zelf een ritueel zijn: een symbolisch gedrag met betekenisvolle "mantra's"die aan het begin en het einde van de skin art-sessie zullen worden uitgevoerd, om ons in de juiste mindset te krijgen en om ons op dit moment te concentreren; een meditatiesessie voorstellend om elke negatieve sfeer te verwijderen, een veilige doorgang en een evenwicht in alles te verzekeren. Dat is wat we in Tibet doen als we te maken hebben met angst en zo het vertrouwen vergroten. Mensen voelen angst voor een tatoeage en onze rituelen zouden bescherming en zorg betekenen. 

Welkom bij deze unieke ervaring van een heilige skin art die levenskracht-energie in het leven suggereert met het door Lama Tashi geselecteerde  ontwerp dat je persoonlijkhei, gedachten en overtuiging op de huid vertegenwoordigt. 

De heilige Tibetaanse skin art van persoonlijke buitengewone Tibetaanse boeddhistische goden mantra's. Het doel van van dergelijke skin art is om jezelf te beschermen tegen onzuiverheden zoals onwetendheid, verlangens en haat zoals we de drie opkomende vergiften in onszelf noemen en ook om je te beschermen tegen ziekten, vijanden en fysieke obstakels. 

Om deze skin art  te maken, moet u enkele persoonlijke gegevens verstrekken die u met LamaTashi kunt bespreken. Vervolgens wordt u via een procedure geïnformeerd over uw godheid en specifieke mantra die aan u zijn gekoppeld. Het voor u passende ontwerp wordt gemaakt in ons Tibetaans museum waar vele inspirerende Tibetaanse kunstwerken worden tentoongesteld. De uiteindelijke skin art wordt buiten het museum gedaan in een hygiënisch  ruimte goedgekeurd door de GGD.

www.facebook.com/TibetaanseTattoo

T +31 (0)614937786 (Whatsapp)

SKIN ART NIEUWS

Heilige skin art  door Lama Tashi mogelijkheden in de USA 2022

Contact Lama Tashi voor reserveringen: +31 (0) 6114937786

 

Oktober 3-4-2022 

* Rosa Grande Tattoo, Highway 12, Sonoma valley

 

Oktober 19 t/m 29-2022

* Resin Gallery, Hermosa beach, Los Angeles

 

December 16-17-18-2022

* Miya Bailey Tattoo, Atlanta, Georgia

_________________________________________

 

Evenement : Zandmandala en expositie in USA

Oktober 1-2-2022

Sonoma Community Centre

 

__________________________________________

 

Witte Tara tatoeage door Lama Tashi Norbu

Boeddha van wijsheid tatoeage om ons te zuiveren van haat, verlangen en onwetendheid, door Lama Tashi Norbu

Deel deze pagina